EIF Handboll

Sponsorer

EIF Handboll förening är tacksam för den stöd vi får från våra sponsorer. Deras bidrag gör det möjligt för oss att fortsätta att växa och utvecklas som förening, samt att erbjuda våra spelare den bästa möjliga utbildningen och träningen.

Nedan hittar du en lista över våra nuvarande sponsorer. Tack till var och en av dem för deras stöd till EIF Handboll förening.Personlig service, bokföring och disponentskap, lätt och behändigt.


BBTechnics Oy is strong and emerging Finnish influencer in the plastic and construction industry. Our selection is composed of the products of the industry’s top leaders.

Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för renhållning, service och underhåll av fastigheter och uteområden. Aureus betjänar bostadsaktiebolag samt affärs- och andra fastigheter i Ekenäs med närområden.

El tjänster

Vi är ett pålitligt företag med flera års arbetserfarenhet inom branchen. Vi utför alla typers jobb inom värmesystem, kylanläggningar, el och vvs.

Allt inom bygg och renovering – inom och utomhus.


RING SOTARN! Sotning även i skärgårdenVi tillverkar stålkonstruktioner av nästan alla material såsom rostfritt och syrafasta material. Vi behärskar också aluminiumkonstruktioner och vi utför underhållsservice för industrin.

K. Jousmaa erbjuder tillförlitliga jord-, vatten och husbyggnadstjänster i Ekenäs och hela Västra Nyland. Vi erbjuder också sjötransporter.