EIF Handboll

Google workspace

EIF Handboll har infört Google Workspace som sin plattform för samarbete och kommunikation. Tjänsten erbjuds utan kostnad eftersom EIF är en ideell organisation, och vi har fått stöd av idrott.fi för att ta igång den.

Google Workspace tillåter styrelsen och andra grupper inom föreningen att samarbeta och kommunicera säkert och effektivt, oavsett tid och plats. Tjänsten inkluderar verktyg som Gmail, Google Drive, Google Kalender och flera andra för att hjälpa användare att arbeta tillsammans på ett effektivt sätt. Dessa verktyg är tillgängliga både på webben och som mobilappar, så det är enkelt för användare att få tillgång till information och samarbeta när de är på språng.

Om du är en del av en grupp inom föreningen, som ett lag, och önskar ta i bruk Google Workspace, vänligen kontakta styrelsen.